[rev_slider_vc alias=”over-nfpp”]

ONTSTAAN NfPP


Huub en Albert-Jan leerden elkaar kennen in 2015. Al gauw kwamen ze erachter dat ze dezelfde visie achterna wilden streven. Deze visie dragen ze niet alleen uit, ze ervaren hem vanuit hun DNA. Reden genoeg om de handen ineen te slaan en te starten met NfPP. Zij zijn ervan overtuigd dat non-profitorganisaties door simpele en praktische ingrepen snel tot verbetering kunnen komen op de voor hen relevante werkterreinen. Daarbij zien zij dat non-profitorganisaties dilemma’s teveel vanuit een ad-hoc beleid benaderen en aanpakken.

Huub en Albert-Jan signaleerden een behoefte aan hands-on oplossingen en praktische tools op het gebied van kwaliteitsmanagement. In plaats van dikke adviesrapporten hanteren zij op basis van dat signaal een nieuwe laagdrempelige aanpak.

Recent is ook Bionda toegetreden als professional binnen NfPP. Zij is een perfecte aanvulling op Huub en Albert–Jan en is als geen ander in staat om zaken concreet en toepasbaar te maken. Huub, Albert–Jan & Bionda vormen slechts de basis van NfPP. In de komende jaren zal NfPP uitgroeien tot een netwerk van uiteenlopende professionals die elk vanuit hun eigen expertise het belang van uw organisatie voorop stellen!

DE CREW


Huub Leenen

Bevlogen sparringpartner
06-81148553
huub@nfpp.nl
Ik ben een bevlogen bibliothecaris, met een passie voor het Publieke Domein.
Mijn ervaring op management- en bestuurlijk niveau zet ik als sparringpartner van directies en Raden van Toezicht in bij strategische veranderings- en transitietrajecten.

Ik kan succes maken van zowel kansen als bedreigingen, met oog voor het meenemen van medewerkers in veranderende situaties.

Bionda Nijhoff

Verbindend en krachtig
06-52693520
bionda@nfpp.nl
Met veel passie en energie sta ik in het leven en ervaar ik hoe mooi het is om vanuit authenticiteit in het leven te staan. Vanuit een commerciële internationale sales achtergrond heb ik mij tien jaar geleden gericht op waar het voor mij daadwerkelijk om draait: verbinding en kracht. Als zelfstandig professional heb ik de afgelopen jaren binnen de non-profitsector diverse trainingen ontwikkeld en gegeven en managementteams begeleid op weg naar verandering en toekomstbestendigheid.
Ik combineer coachend leiderschap en resultaatgerichtheid. Uitstekend vertaalslag makend in veranderingsprocessen door écht contact, verbindende kwaliteiten en een heldere focus.

Albert-Jan Smallegang

Mens- en resultaatgerichte teamspeler
06-39474272
albert-jan@nfpp.nl
Ik ben een maatschappelijk gedreven teamspeler met een hands-on-mentaliteit. Ik heb oog voor mensen én resultaten en ben daarbij organisatorisch, cijfermatig en analytisch sterk. Door mijn enthousiasme, oprechte interesse en directe communicatiestijl weet ik te overtuigen. What you see is what you get! Ik ben in staat om strategie praktisch en betekenisvol naar de mensen in een organisatie te vertalen. Ik weet mensen binnen en buiten een organisatie van nature te binden en hen te interesseren bij te dragen aan gestelde doelen.

ONZE VISIE


Non-profitorganisaties, in het bijzonder bibliotheken, efficiënter en toekomstbestendiger inrichten met een kwalitatieve manier van opereren.

ONZE AMBITIE


In de komende jaren weten non-profit organisaties ons als vanzelfsprekend te vinden wanneer ze hun organisatie toekomstbestendig willen maken. Omdat zij ons als gepassioneerd partner laten meevliegen, versterken en bewaken wij gezamenlijk succesvol hun kwaliteit en toekomstbestendigheid. Wij zetten hiervoor langdurig onze uitgebreide community, energie en innovatiekracht in.

ONZE WAARDEN


Co-piloot
Wij vliegen met u mee

Hands-on & compleet
Meer dan een adviesrapport

Expertise & Netwerk
Voor ieder gebied een oplossing

Resultaatgericht
U ziet de gevolgen terug